Nieuws

IJsfestijn bedankt al haar vrijwilligers, sponsoren en bezoekers
4-weken ijspret liggen weer achter ons. De ijsvloer is ontdooid, het paviljoen afgebroken en de rust is weer wedergekeerd op het raadhuisplein. We kunnen terug kijken op een geslaagd ijsfestijn. Een divers publiek heeft afgelopen weken onze ijsbaan bezocht. Alle basisschool leerlingen hebben tijdens het schoolschaatsen de ijsvloer onveilig gemaakt, 70 curling teams hebben gestreden om de Albert Heijn Curling-Cup, onze senioren gingen tijdens het “grijs op het ijs” weer even terug naar vervlogen tijden en de aller kleinste hebben de eerste rondjes geschaatst tijdens de peuter en kleuter uurtjes. Al dit ijsplezier was er niet geweest zonder onze vrijwilligers en sponsoren. Het ijsfestijn bedankt dan ook al haar sponsoren, vrijwilligers en bezoekers en hopelijk word het komende IJsfestijn wederom een groot succes.

Finale Albert Heijn Cruling-Cup
Vanavond, zaterdag 6 januarie 2018 om 18.30, zal de Finale van de jaarlijkse Albert Heijn Curling-Cup gespeeld gaan worden. 16 teams gaan de strijd met elkaar aan. Wie neemt de Cup mee naar huis??

 

DISCO SCHAATSEN
Vrijdag 5 Januari zal dj Tim voor de laatste keer dit jaar zijn draaitafel-skills vertonen tijdens het disco schaatsen. Zorg dat je erbij bent.

Aanvang 17.30 - 22.00
 

 

FINALISTEN BEKEND!!!

De voorrondes van onze Albert Heijn Curling Cup zitten er al weer op. Acht avonden is er door 68 teams  weer fanatiek  getreden om die felbegeerde finaleplaatsen op 6 januari 2018. Alle elementen waren aanwezig; een grote berg enthousiasme, lol en natuurlijk gezonde strijd. Deze voorrondes hebben de volgende finalisten opgeleverd:

 • Jan Berkvens Electro World
 • Jordans Sign en Promotions
 • Arts Schoenmode
 • Bol Accountants
 • Gebroeders Verheijen
 • Morgana
 • Gebroeders Janssen Beugen
 • Foreignflex 2
 • Foreignflex 3
 • Marel; "Wim geeft een rondje"
 • Marel; "Een kilo te zwaar"
 • De Bokken schieters
 • Pastoor Biest
 • Inkstation
 • De Bock
 • Skon Filmke

 

De finale bekijken?
De Finale gaat gespeeld worden op zaterdag 6-1-2018 aanvang wedstrijden 18.30

 

Strippenkaarten zijn weer verkrijgbaar!
De strippenkaarten zijn bij Brasserie de Bock weer verkrijgbaar. De kaarten kosten € 30,- per stuk en bevatten 12 strippen elk goed voor entree of schaatshuur voor 1 blok.

 

Weer schaatsbaan in Boxmeer !
Het is de Stichting IJsfestijn Boxmeer is weergelukt om ook dit jaar weer de schaatsbaan te realiseren. Op vrijdag 8 december is de baan officieel geopend. De schaatsen zijn geslepen. Onder de bezielende leiding van voorzitter Toon Pelzer heeft het bestuur van de stichting er alweer verschillende vergaderingen opzitten om de ijsbaan van 420 m2 in het hartje van Boxmeer neer te kunnen leggen.  Natuurlijk zullen er weer verschillende activiteiten georganiseerd zoals onder andere: peuterschaatsen, grijs op het ijs, discoschaatsen en niet te vergeten de spannende curlingwedstrijden om de felbegeerde Albert Heijn Cup. Teams die zich willen aanmelden voor het curlinggebeuren kunnen op de website kijken voor spelregels en meer informatie. De juiste data en tijden van de verschillende activiteiten worden ook vermeld op de website www.ijsfestijnboxmeer.nl . Ook kan men hier terecht voor de exacte openingstijden van de ijsbaan. Als men zelf geen schaatsen heeft (typeschaatsen Noren zijn niet toegestaan in verband met de veiligheid) kan men schaatsen huren in de uitgebreide verhuurshop bij de ijsbaan. Vorig jaar heeft de Stichting IJsfestijn geïnvesteerd in een compleet nieuwe collectie kunstschaatsen. Het belooft dus weer een heerlijk winter-schaatsseizoen te worden op de overdekte Boxmeerse ijsbaan voor het gemeentehuis, waar men, door een ingenieus koelsysteem, altijd gebruik van kan maken, dus ook als het niet vriest ! De Stichting heeft een 80-tal vrijwilligers nodig om de sfeervolle tent in te richten, op te bouwen en om te zorgen voor een optimale begeleiding en toezicht. Mocht ook jij (man of vrouw) bereid zijn om een helpende hand uit te steken bij dit ijsfestijn (bijvoorbeeld als kassamedewerker, opbouwmedewerker, EHBO-er, toezichthouder) dan ben je van harte welkom en  is een mailtje naar info@ijsfestijnboxmeer. nl voldoende.

Hopelijk zien wij u op of langs de ijsbaan in het hartje van Boxmeer.