Nieuws

14-08-2017   Voorbereiding IJsfestijn in volle gang!

De vergunningen zijn aangevraagd, de schaatsen worden geslepen en de nieuwe sponsorbrochures zijn gedrukt. Komende weken zullen de leden van de sponsorcommissie weer vele (potentiele)sponsoren bezoeken om het komende IJsfestijn onder de aandacht te brengen. Het is toch ieder jaar weer spannend of we de begroting sluitend zullen gaan krijgen. Als onze “sponsormannen” met eenzelfde enthousiasme worden ontvangen als voorgaande jaren kunnen we naar verwachting snel groenlicht geven voor het komende IJsfestijn. Mocht uzelf het IJsfestijn een warm hart toedragen en een eventueel sponsorschap overwegen dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van onze commissieleden praat u graag bij over de sponsormogelijkheden.

 

07-01-2017   Foreigflex wint AH Curlingcup

Zaterdag avond 07-01-2017 hebben 14 teams gestreden om de Albert Heijn Curlingcup. Na een avond vol plezier, gezelligheid en strijdlust bleek in de finale het team van Foreignflex toch te sterk voor de jongens van Verheijen Hoveniersbedrijf. Het ijsfestijn feliciteert beide teams met hun geweldige prestatie.

15-11-2016  IJsfestijn bedankt Rabobank & stemmers

Vele schaatsliefhebbers hebben gehoor gegeven aan de oproep om vooral op het IJsfestijn te stemmen bij de Rabobank clubkascampagne. Hierdoor heeft het IJsfestijn € 1077,- in ontvangst mogen nemen. IJsfestijn Boxmeer bedankt iedereen die zijn stem aan het IJsfestijn heeft gegeven en natuurlijk ook Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen.

 

06-10-2016   Stem op IJsfestijn!!

Vanaf 06-10-2016 t/m 20-10-2016 kan er weer gestemd worden voor de Rabobank Clubkas Campagne!!  Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen verdeeld dit jaar € 215.000,- onder de deelnemende verenigingen. IJsfestijn Boxmeer is één van de verenigingen waarop gestemd kan worden. Door als lid van de Rabobank 1 of 2 stemmen uit te brengen op het IJsfestijn zorg jij ervoor dat het IJsfestijn een groter aandeel van het beschikbaargestelde geld krijgt.

Ben jij lid van de rabobank? ga dan naar: http://rabo.nl/lvcm/RCC2016, en geef IJsfetsijn jou stem!!

 

04-10-2016   Zonder sponsoren geen ijsbaan                               

Afgelopen week zijn de leden van de sponsorcommissie weer gestart met het benaderen van (potentiële) sponsoren. Zoals ieder jaar worden onze "oud" sponsoren verblijd met een "presentje" en word de nieuwe sponsormap overhandigd. Hopelijk mogen wij ook dit jaar weer enkele nieuwe sponsoren verwelkomen welke dit "ijzige" initiatief een warm hart toedragen.

 

01-08-2016   Komend winterseizoen weer een ijsbaan in Boxmeer

Van vrijdag 9 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017 weer volop ijspret op het Evenementenplein in Boxmeer.Natuurlijk met verschillende activiteiten voor jong en oud maar ook decurlingwedstrijden om de felbegeerde Albert HeijnCup staan weer op het programma.Meer info t.z.t.op deze website.